Trainingen

 

 


Hondentraining bij Stagedogs: Samen Op Weg naar Succes!

Bij Stagedogs streven we naar het behalen van successen in de hondentraining. Ons uitgangspunt is positieve versterking, waarbij we goed gedrag belonen en proactief werken om ongewenst gedrag te voorkomen. Het bereiken van successen wordt bevorderd door het aanbieden van mentale uitdagingen en boeiend neuswerk tijdens de training.

Echter, positieve training betekent niet dat we de leiding uit handen geven. Elke hond heeft sturing nodig, en het is onze verantwoordelijkheid als eigenaren om dit op de juiste manier te bieden.

Tijdens onze trainingen krijg je inzicht in hondengedrag en hondentaal, waardoor je leert je hond beter te begrijpen en effectiever te begeleiden. Bij Stagedogs geloven we dat een sterke relatie tussen baasje en hond de sleutel is tot succesvolle prestaties!

Stagedogs biedt zowel groepslessen als individuele lessen aan, geschikt voor puppy's tot senioren. We hebben diverse cursussen in ons aanbod.

In samenwerking met Hondensport Vereniging Willen is Kunnen in Zaandam bieden we de mogelijkheid om door te stromen naar boeiende cursussen, waaronder Agility (behendigheid), Flyball, en zelfs naar gevorderde niveaus zoals FCI-Engelse obedience.

 

 

Voor ieder type hond bieden wij een passende training of begeleiding. 

Naast de trainingen in kleine groepsverband, bieden wij ook privétraining en/of coaching aan huis.

 

Wij geven trainingen in;

Klik op foto voor meer informatie

Puppy coaching