Stel je eens voor dat jouw lievelingsgerecht het enige eten is dat je de rest van jouw leven nog krijgt, dus als ontbijt, lunch en diner.

Persoonlijk denk ik dat dit gerecht al vrij snel mijn neus uitkomt (al dan niet spreekwoordelijk). Daarnaast kan je je afvragen of het goed voor je is om elke dag hetzelfde te eten, ongeacht alle goede ingrediënten die erin zitten. Toch is dit iets waar veel gedomesticeerde dieren tegenaan lopen, elke dag hetzelfde portie eten.

Als jij jouw hond nou ook wat meer variatie en gezondheid gunt en precies wilt weten wát hij of zij nou eigenlijk te eten krijgt, kijk dan eens op www.butternutbox.com/stagedogs voor meer informatie. Als je besluit om de verse maaltijden van Butternut Box eens uit te proberen dan krijg je niet alleen 50% korting op jouw eerste twee bestellingen, de maaltijden worden ook nog eens in perfect afgemeten porties bij jou thuisbezorgd.

Hoe werkt Butternut Box? Je vult de vragenlijst in. Zo weten ze alles van je hond(en).Op basis van alle gegevens creëren ze een gepersonaliseerd maaltijdplan. Je ontvangt je box vol perfecte porties van de smaakvolle maaltijden. Hond blij, jij blij.

En mocht je iets willen aanpassen, zoals de maaltijden of de bezorgtijd, kun je dat altijd doen in je account.