Casting

 

Welkom bij Stagedogs - Voor Professioneel Getrainde Honden op Film- en Televisiesets

Bent u op zoek naar goed getrainde honden voor uw televisie- of filmproductie? Bij Stagedogs bent u aan het juiste adres!

Wat maakt Stagedogs uniek?

Als begeleider van eigen honden begrijp ik de uitdagingen op een set en kan ik u daar deskundig in adviseren. Of het nu gaat om het trainen van onze eigen honden of het voorbereiden van honden voor specifieke "kunstjes", wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Onze Diensten:

Wij verzorgen casting voor diverse media, waaronder reclamemateriaal, tv- en online commercials, en films. Onze ervaren en speciaal getrainde honden, zoals DJ en Toby, staan garant voor professioneel en betrouwbaar werk.

Diervriendelijke Benadering:

Bij Stagedogs hechten we veel waarde aan het welzijn van onze honden. Onze viervoeters, DJ en Toby, zijn getraind volgens diervriendelijke methoden. We weigeren deel te nemen aan opnames die schadelijk zijn voor onze honden en de algemene dierenwelzijnsnormen overtreden.

Wat mag u van ons verwachten:

Met mijn achtergrond als actrice, kynologisch instructeur en 25 jaar paraveterinair kunt u erop vertrouwen dat onze honden professioneel worden begeleid op de set. Ze hebben ruime ervaring in grote producties en gedragen zich rustig en sociaal. Stagedogs is ook volledig verzekerd met een gespecialiseerde casting bedrijfsverzekering voor onze honden.

Wij bieden kleinschalige en persoonlijke begeleiding, waardoor we in veel gevallen specifieke trucjes kunnen aanleren die perfect aansluiten bij uw productie.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Wilt u weten of DJ of Toby een specifiek kunstje kunnen uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en de perfecte honden voor uw project te leveren.

 

 

 

 

"Onze viervoeters schitteren in diverse commercials en hebben met trots producten van vooraanstaande merken als Philips, MG Motor, Shell, Domino's Pizza, Keuken Kampioen, Friso babyvoeding, Hongi en Prison Escape onder de aandacht gebracht."