Dj

 

Dj: Jouw Veelzijdige Superster op Vier Poten!

 

Maak kennis met Dj, een ware alleskunner met een uitzonderlijk talent voor snelle leerprocessen en een arsenaal aan verbluffende trucjes. Dj schittert niet alleen op filmsets, maar zijn sociale en rustige karakter maken hem ook de ideale metgezel, moeiteloos bewegend tussen professionals en een speciale band opbouwend met kinderen.

Waarom Dj?

  • Supersnelle Leerling: Dj is niet zomaar een hond; hij is een meester in het snel aanleren van nieuwe trucjes. Zijn intelligentie en leergierigheid maken hem een waardevolle toevoeging aan elke productie.

  • Sociaal en Rustig: Dj's sociale aard zorgt ervoor dat hij zich naadloos kan bewegen tussen het professionele team op de set. Zijn rustige karakter maakt hem niet alleen geliefd bij volwassenen, maar ook bij kinderen.

  • Ervaring en Prestaties: Dj heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd, met opvallende verschijningen in commercials voor gerenommeerde merken zoals Philips, MG Motor, Friso babyvoeding, Shell en Keukenkampioen. Zijn ervaring op filmsets spreekt voor zich.

Boek Dj voor:

  • Commercials: Laat jouw merk schitteren met Dj als charismatische ster in jouw reclamecampagne.

  • Film en Televisie: Voeg een dosis flair toe aan jouw project met Dj's veelzijdige vaardigheden en ervaring.

  • Evenementen: Maak jouw evenement onvergetelijk door Dj als speciale gast uit te nodigen.

Dj staat klaar om jouw project naar nieuwe hoogten te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Dj Dj jouw productie kan transformeren met zijn charme, intelligentie en ervaring.

 

Gegevens DJ :

Ras:                          Australian Shepherd

Geslacht:                 Reu ongecasteerd 

Geboortedatum:     26-09-2018 

Kleur:                        Black Tri

Hoogte:                    55 cm (schofthoogte) 

Neem een kijkje op casting galerij voor filmpjes van Dj