Gehoorzame hond

Het is een veel voorkomend probleem: honden die aan de lijn trekken.

 

Groepslessen 

Day Time Training

 

Bij Stagedogs Day Time Training leggen we de nadruk op het aanleren van essentiële vaardigheden voor hondenbezitters. Je leert hoe je het beste kunt reageren wanneer je bijvoorbeeld een andere hond tegenkomt, bezoek ontvangt, of wanneer jouw hond aan de lijn trekt tijdens een wandeling.

Gedurende 10 lessen krijg je inzicht in het gedrag van jouw hond, en leer je negatieve gedragingen om te zetten naar positief gewenst gedrag.

De cursus bevordert samenwerking en plezier tussen jou en je hond, terwijl we op een leuke manier werken aan gehoorzaamheid. We integreren oefeningen van gehoorzaamheidslessen, zoals wandelen aan een slappe lijn en het komen op commando, met een focus op positieve versterking.

Naast gehoorzaamheidstraining werken we aan het vergroten van de aandacht voor de baas, zelfbeheersing van de hond, en het bevorderen van rust. De cursus wordt afgesloten met een examen en persoonlijk advies, waardoor je direct kunt inschrijven voor de juiste vervolgcursus bij hondensportvereniging Wik.

We houden de groepen bewust klein om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te geven.

 

Details van de cursus:

  • Wanneer: Maandagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Zaandam
  • Inschrijven: www.hsvwik.nl

Schrijf je in en ontdek de vreugde van samenwerken en leren met je viervoetige vriend bij Stagedogs Day Time Training!

 

 


Ontdek de Kracht van Persoonlijke Stagedogs Privélessen!

 

Bij Stagedogs Training geloven we sterk in de kracht van individuele aandacht en op maat gemaakte training. Onze privélessen zijn niet alleen een startpunt voor je trainingsreis, maar ook dé manier om specifieke uitdagingen aan te pakken.

In onze één-op-één sessies staat jouw prioriteit centraal. Samen werken we aan het bereiken van jouw unieke trainingsdoelen. Of je nu wilt werken aan veelvoorkomende uitdagingen zoals het springen op mensen, het trekken aan de lijn, opwinding rond vreemde honden of mensen, of zelfs aan kleine tot matige angstgerelateerde problemen, wij zijn er voor jou.

Wij begrijpen dat elke hond uniek is, en daarom stemmen we onze privélessen af op de behoeften van zowel jou als je trouwe viervoeter. Laten we samen werken aan een gelukkige en gehoorzame relatie tussen jou en je hond!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze persoonlijke aanpak het verschil kan maken in de training van jouw hond.

Clicker training

"Ontdek de kracht van privéles clickertraining! Het gebruik van een clicker of clickerwoord is tegenwoordig onmisbaar in de hondentraining. Helaas is niet iedereen bekend met deze methode, en velen gebruiken het op een verkeerde manier.

Clickertraining is een effectieve methode om specifiek gedrag bij honden aan te leren, en onze privélessen bieden een persoonlijke benadering voor jou en je trouwe viervoeter. Het is een vorm van positieve training, waarbij de focus ligt op het belonen van gewenst gedrag. Bij clickertraining maak je gebruik van een clicker, zoals het woordje 'YES', of een fysieke clicker.

Onze privélessen clickertraining bieden een diepgaande ervaring met een compact apparaatje met een metalen plaatje. Wanneer je erop drukt, produceert het een duidelijke klik. Clickertraining houdt in dat het dier leert zijn gedrag te koppelen aan een specifieke gebeurtenis in de omgeving. In de praktijk betekent dit dat gewenst gedrag beloond wordt door onze ervaren trainer. Je hond wordt gemotiveerd om dit positieve gedrag vaker te vertonen. Ongewenst gedrag wordt niet beloond, maar evenmin bestraft, waardoor onze privélessen clickertraining uiterst diervriendelijk zijn."