Puppy Coaching 

De opvoeding van je pup

 

Puppyklas

 

Een geweldige connectie tussen jou en je pluizige maatje begint met respect en begrip, gewoon lekker samenwerken!

Bij Stagedogs draait onze training om veel meer dan alleen je hond laten zitten of liggen. Bij ons staat plezier voorop, want laten we eerlijk zijn, wie zegt dat leren niet leuk kan zijn?

Wij reiken je alle tools aan om je pup op te voeden op een manier die niet alleen plezierig is, maar ook vriendelijk voor onze harige vrienden. We helpen je om grenzen te stellen, de taal van je pup te begrijpen en samen een band op te bouwen waar je levenslang van zult genieten.

In onze puppyklas, bestaande uit 10 lessen en een handig E-boekje vol slimme tips over zindelijkheid, bijtgedrag en meer, creëren we een gezellige sfeer. We houden de groepjes klein, zodat er genoeg aandacht is voor jou en je pluizenbol.

Op de prachtige locatie van hondensportvereniging WIK gaan we in deze 10 lessen aan de slag, zowel binnen als buiten. Waarom? Omdat trainen overal leuk kan zijn! Met toffe praktijkoefeningen gaan we aan de slag met commando's als zit, hier en aandacht hebben voor de baas. En ja, alles op een positieve en speelse manier, want waarom zou leren saai moeten zijn?

Ons doel is simpel: een pup die moeiteloos past in het stads- en gezinsleven. Kortom, we beloven niet alleen een goede start, maar vooral een superleuke start voor jou en je nieuwe maatje! 🐾✨