Puppy Coaching 

De opvoeding van je pup

 

Puppyklas

 

 

Een goede relatie tussen pup en eigenaar begint met respect en begrip, samenwerken!

Stagedogs trainingen zijn dan ook veel meer dan je hond leren zitten of liggen. Plezier staat bij onze trainingen voorop.

Wij geven je de handvaten om je pup op een plezierige, hond vriendelijke manier op te voeden, kaders te stellen en hem te begrijpen, zodat hij een "vriend voor het leven" zal zijn.

 

Bij stagedogs bestaat de puppyklas uit 10 lessen en een E- boekje waar je veel informatie krijgt over zindelijkheid, bijtgedrag en andere handige tips die je nodig hebt in de eerste weken dat je de pup in huis hebt. Er wordt in kleine groepjes getraind, zodat voldoende aandacht is voor jouw en je pup

Jullie gaan in de 10 lessen op een speelse en positieve manier aan de slag op het prachtige locatie van hondensportvereniging WIK, zowel binnen als buiten trainen is mogelijk!  Met leuke praktijkoefeningen wordt er een begin gemaakt met de commando’s  zit, hier en aandacht hebben voor de baas. Alle lessen worden op een positieve en speelse manier aangeboden.

 

Een pup die zich goed aanpast aan het stads- en gezinsleven, is het doel van deze puppyklas Kortom, een goede en vooral leuke start voor jou en je pup