Over mij

Paula Mak

Mijn naam is Paula Mak en mijn twee honden heten Toby en Dj. Ik ben sinds mijn achttiende actief in de hondensport en heb op hoog niveau diverse takken van hondensport beoefend, waaronder Gehoorzaamheid, Flyball, Behendigheid/Agillity en neuswerk.

Dieren zijn altijd al mijn passie geweest. Ik heb 25 jaar lang gewerkt als paraveterinair en ik ben omgeschoold tot kynologisch instructeur. Mijn opleiding heb ik bij de Martin Gaus Academie doorlopen.

Door het gebruik van neuswerk en positieve trainingsmethodes wil ik de relatie van hond en begeleider versterken en elkaar te leren begrijpen, om op die manier als harmonieus team samen te werken.

Sinds een aantal jaar ben ik ook samen met mijn man actief op film- en televisiesets en voor commercials. Met ons bedrijf Stagedogs  hebben wij onze twee passies kunnen combineren: het geven van hondentrainingen en het werken op een filmset samen met onze Toby en Dj. Onze honden zijn veel gevraagde honden voor commercials, maar het welzijn van Toby en Dj staat altijd voorop.