Stagedogs en Hondenspecialist Astrid Helms hebben een samenwerking met hondensportvereninging WIK. Door deze driehoekssamenwerking zijn wij in staat om een passende training of hondensport voor uw hond aan te bieden.
 
 
 
Door een unieke samenwerking met hondensportvereniging WIK kunnen jullie na het behalen van het benodigde niveau binnen de hondensport Vereniging WIK doorstromen naar verschillende hondensporten, Flyball, Behendigheid (Agility) en obedience. Bovendien kun je ook deelnemen aan workshops en feestelijke activiteiten.
 
A&P Teamwork trainingen maakt gebruik van de webshop van WIK, in de webshop kunt uw zich inschrijven voor onze cursussen. Om deel te kunnen nemen van onze groepslessen vragen wij u eerst Lid te worden van hondensportvereniging WIK.
Druk op deze link WIK  voor meer infomatie over de lidmaatschap en om alle activiteten te bekijken.  

 

 

 

Ons trainingslocatie 

 

Wij maakt gebruik van de prachtige loactie van de hondensportvereniging Willen is Kunnen WIK in Zaandam, gedurende kantooruren.  

 

 

 

 

Adres;

Kuilpad 6

1506AS

Zaandam

 facebookpagina WIK

 

 

 

 

De snuffeltuin 

 

 

Een hondenneus is fenomenaal ! Het is een superzintuig van de hond wat zij graag gebruiken. Behalve dat de meeste honden het ontzettend leuk vinden om te doen kan het ook helpen bij sommige probleem gedragingen. Verder stimuleert het hun probleemoplossend vermogen en is het geestelijk vermoeiend. Als geleider en eigenaar leer je ook ontzettend veel van neuswerk doen met je hond want je leert je hond zijn lichaamstaal beter te lezen.

De snuffeltuin is speciaal ingericht om het snuffelgedrag te simuleren, dit door onder andere de cursus de gehoorzame neus en detectie 

 

 

 

                     

 

                Home- Over ons - CastingToby- Dj-Training - cursussen  - Gedragstherapie -Gallery -Filmpjes -contact