Lorem ipsum dolor

Het socialiseren van een pup voorkomt gedragsproblemen.

Mentale uitdaging van een hond zorgt voor een evenwichtige, stabiele en rustige hond.

Stagedogs heeft 25 jaar ervaring met het trainen van honden op hoog niveau, onze ervaring willen wij graag met u delen.  

Wij bieden individuele trainingen aan. Door een "één op één situatie" toe te passen,  zullen er veel sneller resultaten geboekt worden. Bij ons kunt u geen "diploma" behalen. Het trainen in groepsverband is niet voor elke hond of baas geschikt. Misschien voelt u zich als baas niet prettig in een groep of is uw hond te druk en te snel afgeleid, waardoor hij zich juist gaat misdragen tijdens de les.

Dan is StageDogs wat voor u!

 

Mentale uitdaging !

Heeft u een hond met veel energie, wij kunnen u leren hoe u hier mee om kan gaan .

Door het bieden van een mentale uitdaging in huis en tijdens een wandeling zal dit er voor zorgen dat uw hond rustiger wordt. Veel mensen gaan proberen hun hond moe te krijgen door bijvoorbeeld ballen te gooien in het park, maar zijn er niet van bewust dat dit juist averechts werkt!

Wij leren u om te gaan met de energiebehoefte van uw hond.

Kunnen wij elke hond met een gedragsprobleem helpen. Nee, wij zijn geen gedragstherapeuten.

Bij StageDogs wordt u niet aan het lijntje gehouden, mochten er gedragsproblemen zijn bij uw hond waar wij geen passende training voor kunnen bieden, dan helpen wij uw zoeken naar een gepaste oplossing. 

Wilt u weten of StageDogs u kan helpen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u met uw hond trainen maar lukt dat niet door een lichamelijke beperking of geniet u niet of minder van uw hond door een eventueel gedragsgsprobleem, vul dan het onderstaande contactformulier in en wij zoeken samen met u naar een oplossing. Wij werken meestal op basis van reis- en onkostenvergoeding.

Captcha